Moped klass 1 (EU) körkort AM

Vår kurs Moped klass 1 (EU) körkort AM  i Stockholm är på minst 16 timmar och kostar 4400:- har teoriundervisningen förlagd till fredag 17-20 + lördag 8.30-18 och säkerhetsgenomgången och körning i körgård söndag fm / em samt körning i trafik måndag eller tisdag kommande vecka. Eller efter överenskommelse.

Vår kurs Moped klass 1 (EU) körkort AM  i Östhammar är på minst 16 timmar och kostar 4400:- har teoriundervisningen förlagd till måndag-onsdag-fredag kl. 17-20 har säkerhetsgenomgång av utrustning och moped lördag kl. 10-12 och körträning i körgård söndag c:a 3 timmar( olika tider ) samt trafikträning kommande vecka.

Vid behov för eleven delta i extra körning.
Och obegränsat antal teorilektioner utan extra kostnad.

Teoriundervisningen bedrivs med max 16 elever och 1 lärare. Körgårdsträningen med 4 elever / lärare.
Bromsövningarna med 1 elev och minst 1 lärare.
Trafikkörningen med 1 elev och 1 lärare.

Då vi arbetar för högsta möjliga säkerhet och säkerhetstänk, ser vi till att alla elever har hjälm, ryggskydd, mc-handskar och varselväst vid all körning i skolans regi.
Varselvästen behåller eleven efter avslutad kurs.

Det ingår böcker från STR  samt varselväst.
Lån av moped, hjälm, ryggskydd och mc-handskar.

Vid  säkerhets och tekniska genomgången önskar vi att förälder eller annan vuxen deltar om eleven är under 18 år, och gärna under hela körgårdsträningen också.

Teoriundervisningen i Stockholm sker i vår lokal på Olshammarsgatan i Hagsätra. Körgårdsträningen på Opus bilprovning i Högdalens industriområde samt trafikkörningen i förorterna runt denna med start i Tallkrogen.

Teoriundervisningen och säkerhetsgenomgången i Östhammar sker i vår lokal i centrala Östhammar samt körgårdsträning sker på halkbanans område.

Undervisningen utförs av Transportstyrelsen godkända utbildare.

OBS! Anmälan måste göras av myndig person, och KÖRKORTSTILLSTÅND bör anskaffas från transportstyrelsen innan kursstart.

Moped klass 1 (EU) körkort AM

Du bokar enkelt din kurs Moped klass 1 (EU) körkort AM via vårt kontaktformulär som du hittar via DENNA LÄNK.

eller mailar du oss på: mopedskolan@telia.com. Det går även bra att ringa 08-7042080 eller 0733 22 11 01.