Moped klass 1 (EU) körkort AM

Vår kurs Moped klass 1 (EU) körkort AM  i Östhammar är på minst 22 timmar och kostar 5000:- och har undervisningen förlagd till lördag-söndag-måndag-onsdag-fredag-lördag-söndag och trafikkörning måndag eller tisdag.

Vid behov får eleven delta i extra undervisning i mån av plats..

Teoriundervisningen bedrivs med max 8 elever och 1 lärare. Körgårdsträningen med 4 elever / lärare.
Bromsövningarna med 1 elev och minst 1 lärare.
Trafikkörningen med 1 elev och 1 lärare.

Då vi arbetar för högsta möjliga säkerhet och säkerhetstänk, ser vi till att alla elever har hjälm, ryggskydd, mc-handskar och varselväst vid all körning i skolans regi.
Varselvästen behåller eleven efter avslutad kurs.

Det ingår böcker från STR  samt varselväst.
Lån av moped,  ryggskydd. Pga Corona lånar vi EJ ut hjälmar och handskar för närvarande.

Vid  körgårdskörningen önskar vi att förälder eller annan vuxen deltar om eleven är under 18 år.

Det är ingen undervisning i Stockholm under 2022.

Teoriundervisningen och säkerhetsgenomgången i Östhammar sker i vår lokal i centrala Östhammar samt körgårdsträning sker på halkbanans område.

Undervisningen utförs av Transportstyrelsen godkända utbildare.

OBS! Anmälan måste göras av myndig person, och KÖRKORTSTILLSTÅND ska anskaffas från transportstyrelsen innan kursstart.

Moped klass 1 (EU) körkort AM

Du bokar enkelt din kurs Moped klass 1 (EU) körkort AM via vårt kontaktformulär som du hittar via DENNA LÄNK.

eller mailar du oss på: mopedskolan@telia.com. Det går även bra att ringa 08-7042080 eller 0733 22 11 01.